вівторок, 23 квітня 2013 17:18

"Давно не забивав таких голів" - Богданов

"Давно не забивав таких голів" - Богданов
"Ця перемога дала нам впевненість у собі" - Богданов ФОТО: Gazeta.ua

Футболіст київського "Арсенала" Андрій Богданов забив третій м'яч команди у ворота львівських "Карпат" чудовим ударом зі штрафного. Матч закінчився перемогою "канонорів" з рахунком 4:1.

"Давно не забивав таких голів у прем'єр-лізі, - каже Богданов після матчу. - У другому таймі ми віддали ініціативу, адже вели у рахунку. На табло було 3:0 на нашу користь. Ми відійшли, а у "Карпат" з'явились вільні зони. Ми почали діяти на контратаках. Це було завдання від тренера.

Не думаю, що у "Карпат" була недооцінка. Просто ми швидко ввійшли у гру і реалізували свої моменти."

Перемога над "Карпатами" стала першою для "Арсенала" у весняній частині чемпіонату.

"Ця перемога дала нам впевненість у собі. Ми давно чекали на неї. Добре, що нам вдалося виграти. Безвиграшна серія тиснула на нас — у гравців не було впевненості. Слава Богу, що сьогодні ми перемогли і убезпечили себе від зони вильоту. Насправді гра вийшла важкою. Рахунок не відповідає подіям на полі."

За матчем з віп-ложі спостерігали президент київського "Динамо" Ігор Суркіс та спортивний директор команди Олексій Михайличенко. Богданов належить динамівцям, а за "Арсенал" грає на правах оренди.

"Зараз я гравець "Арсеналу" і роблю все, щоб допомогти своїй команді. Прийде літо і ми побачимо, що буде далі."

Нещодавно Сергій Закарлюка приєднався до тренерського штабу "Арсенала".

"Це дуже кваліфікований фахівець, який зіграв багато матчів у вищій лізі. Його досвід безцінний для нас. Він нам підказує і дає багато корисних порад. Для молодих футболістів це тільки плюс."

Тиждень тому з командою зустрівся власник "Арсенал" Олександр Онищенко.

"Думаю, що все налагодиться і все у нас буде добре. Ми на це дуже сподіваємось і все до того йде. Тиждень тому до нас приїжджав Олександр Онищенко і заспокоїв нас. Сказав, щоб ми не хвилювалися. Скоро мають передати документи. Ми дуже на це надіємось. Коли команда у підвішеному стані, то хлопцям дуже важко."

Відзначимо, що "каноніри" після 25-ти матчів займають 11-е місце у турнірній таблиці. У наступному турі "Арсенал" зіграє на виїзді із ужгородською "Говерлою".

Зараз ви читаєте новину «"Давно не забивав таких голів" - Богданов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути