неділя, 16 січня 2011 16:55

УЄФА не має претензій до підготовки Києва до Євро-2012

УЄФА не має претензій до підготовки Києва до Євро-2012

Глава київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявляє, що на сьогоднішній день представники УЄФА не мають жодних претензій до української столиці, в якій відбудеться фінальний матч чемпіонату Європи з футболу 2012 р., повідомляє "Інформаційний центр Україна-2012".

"Сьогодні в УЄФА немає ніяких претензій до Києва. Всі роботи ведуться відповідно до графіка. Переконаний, що завдяки державній підтримці Київ буде готовий прийняти Євро-2012 на гідному рівні", - зазначив він.

Попов упевнений в тому, що завдяки плідній співпраці з державою Київ впорається із завданням провести футбольний чемпіонат як можна краще.

За його словами, всі вболівальники, які приїдуть до столиці на європейську першість, будуть забезпечені комфортними місцями для проживання.

Крім того, Київ запропонує гостям Євро-2012 єдиний квиток на всі матчі турніру в місті і єдиний квиток на всі види громадського транспорту.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА не має претензій до підготовки Києва до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути