середа, 18 лютого 2009 22:59

"Видалення Мілевського поставило все з ніг на голову" - Сьомін

"Видалення Мілевського поставило все з ніг на голову" - Сьомін
Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував нічию з "Валенсією" (1:1) у першому матчі 1/16 фіналу Кубка УЄФА.

"Доля звела нас з дуже серйозним суперником, що "Валенсія" сьогодні і довела. Особливо добре команда суперника контролювала м"яч. Забивши нам швидкий гол, вони дуже вміло "ловили" наших хлопців на контратаках.

Звичайно, якби був забитий другий м"яч, для нас було б все закінчено. У нашому ж випадку інтрига зберігається. Прикро за незрозуміле видалення Мілевського, оскільки в цей період часу ми перехопили ініціативу. У нас були всі шанси забити другий м"яч, але не вийшло.

На мій погляд, команда грала дуже непогано, але у деяких епізодах від нас відвернулася вдача. Були у нас складнощі з перестановками. Після травми Діакате у нас був лише один матч, в якому ми могли задіяти Несмачного на правому фланзі, а Бетао в центрі захисту. Також була невизначеність з участю Нінковіча в матчі, оскільки Мілош також отримав пошкодження в останньому контрольному матчі на зборі. Як бачите, проблеми були, але футбольна дуель продовжується, і ми готуємося до матчу-відповіді", - цитує Сьоміна офіційний сайт "киян".

livesport.ru, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Видалення Мілевського поставило все з ніг на голову" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути