вівторок, 17 квітня 2007 15:33

Уболівальники "Стяуа" хочуть бачити на чолі команди Протасова

Наставник дніпропетровського "Дніпра" Олег Протасов, 42 роки, є найбільше підходящою кандидатурою на посаду головного тренера "Стяуа". Такі результати опитування, проведеного серед уболівальників клуба провідним спортивним виданням Румунії - "Gazeta Sporturilor", повідомляє www.champion.com.ua.

За кандидатуру українського фахівця проголосувало 25,4 відсотки опитаних. Друге місце в голосуванні зайняв кращий гравець в історії румунського футболу Георге Хаджі (18,1 відсотка), третє - колишній тренер збірної Румунії Ладислау Белені, який останнім часом працював з "Монако" (13,2 відсотки).

Нагадаємо, що Протасов проробив у "Стяуа" усього півроку, але був визнаний кращим тренером Румунії 2005 року. До до того, як очолити гранда румунського футболу працював з грецьким "Олімпіакосом" і кіпрським клубом АЕЛ. У грудні 2005 року почав працювати з дніпропетровським "Дніпром", з яким зайняв чемпіонаті України шосте місце.



Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Стяуа" хочуть бачити на чолі команди Протасова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути