понеділок, 25 серпня 2008 18:13

У змаганні з метання мобільних телефонів перемогли естонці

В естонському місті Нарва пройшов чемпіонат світу з метання мобільних телефонів, повідомляє "Газета.ру" з посиланням на "Інтерфакс". Чемпіонат вперше був проведений за межами Фінляндії, де був винайдений цей оригінальний вид спорту.

Представники Фінляндії традиційно залишаються найактивнішими метальниками телефонів, проте останнім часом конкуренцію їм намагаються скласти представники Естонії, Росії, Канади, США, Німеччини, Голландії, Іспанії та низки інших країн.

Переможцями змагання з метання мобільних телефонів серед дорослих стали представники господарів змагань. Навіть у вільному стилі перемог естонський пес.

У змаганні брали участь 50 спортсменів з Естонії, Фінляндії, США, Південної Кореї, Японії, Німеччини, Канади та інших країн.

Переможцем серед чоловіків став Тіммо Ліліум з Естонії, що закинув свій мобільник на 85 метрів. Серед жінок тріумфувала його співвітчизниця Валерія Кадорова (41 метр), серед дітей кращим став 12-річний Ріку Канккунен з Фінляндії (55 метрів).

У вільному стилі, де оцінюється не дальність, а краса та оригінальність кидка, переміг естонський собака Кара, якому вдалося відкинути телефон з надітого на шию конуса на 30 сантиметрів.

Всі переможці отримали призи - нові телефони.
Зараз ви читаєте новину «У змаганні з метання мобільних телефонів перемогли естонці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути