субота, 25 червня 2011 13:31

У вересні Лозанна займеться "Карпатами" та "Металістом"

У вересні Лозанна займеться "Карпатами" та "Металістом"

Розгляд апеляції харківського "Металіста" в спортивному арбітражному суді Лозанни на рішення Федерації футболу України про визнання його матчу з "Карпатами" сезону 2007/2008 договірним відбудеться у вересні 2011-го року. Про це повідомив генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин.

"Слухання в Лозанні з цього питання відбудуться з 13-15 вересня", - цитує Дедишина "Ратуша".

Нагадаємо, ФФУ визнала матч чемпіонату України сезону 2007/08 "Металіст" - "Карпати" договірним. Це рішення підтвердив і апеляційний комітет ФФУ, після чого було вирішено зняти з обох команд по 9 очок на старті наступного чемпіонату. "Металіст" вирішив оскаржити вердикт і звернувся до Лозанни.

Тим часом, президент "Металіста" Олександр Ярославський переконаний, що його клуб "дозрів" для того, щоб виступати в Лізі чемпіонів.

Для того, щоб завоювати путівку у головний єврокубковий турнір Європи, необхідно посісти одне з двох перших місць чемпіонату України, що харків'янам поки не під силу - у трьох останніх першостях "Металіст" незмінно фінішував на третій позиції.

"Третє місце чемпіонату Україна - межа для нас? Ну вже ні! "Металіст" повинен грати в Лізі чемпіонів. Краще, звичайно, було б вийти туди з першого місця, хоча обійти Донецьк буде дуже важко. Але завдання вийти в Лігу ми ставимо вже в цьому сезоні. Хай поки і з другого місця", - цитує Ярославського Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «У вересні Лозанна займеться "Карпатами" та "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути