неділя, 12 липня 2009 18:49

У вбивстві Гатті підозрюють його дружину

У вбивстві Гатті підозрюють його дружину

Бразильська поліція затримала дружину загиблого екс-чемпіона світу з боксу Артуро Гатті 23-річну Аманду Родрігес (Amanda Rodrigues) за підозрою в його вбивстві, повідомляє агентство AP. Причиною затримання стали суперечності у свідченнях Родрігес.

Як повідомляє інтернет-видання Boxingscene, дружина боксера на допиті розповіла поліції, що ввечері 10 липня вони з Гатті сильно посварилися і, коли повернулися в номер, спортсмен був п"яний і ліг спати. Як затверджує Родрігес, вона прокинулася о шостій годині ранку, покликала чоловіка, проте той не відгукнувся. Жінка вирішила, що Гатті спить, і лише близько дев"яти ранки, спробувавши розбудити його, вона виявила, що боксер мертвий.

За словами представника поліції штату Пернамбуку, дружина боксера не зуміла виразно пояснити поліцейським, як вона могла провести в одній кімнаті з чоловіком так багато часу і не подмітити того, що Гатті помер.

Причина смерті спортсмена не встановлена, проте, за попередніми даними поліції, Гатті був задушений. На шиї боксера були виявлені характерні сліди, а в номері готелю було знайдено передбачуване знаряддя вбивства - ремінець від жіночої сумочки із слідами крові. Крім того, у Гатті виявили травму потилиці, нанесену невстановленим предметом.

Тіло знаменитого канадського боксера було виявлене вранці 11 липня в одному з готелів міста Порту-де-Галіньяс у бразильському штаті Пернамбуку. У Бразилії Гатті відпочивав з дружиною і однорічним сином. За словами близького друга боксера, Гатті і Родрігес останнім часом часто сварилися і збиралися розлучитися.

У поліції AP заявили, що готуються пред"явити Аманді Родрігес офіційне звинувачення.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У вбивстві Гатті підозрюють його дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути