Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 18:39

У Тернополі на стадіоні впало 11-тонне табло
7

Фото: Фото: Андрій Янович

На центральному стадіоні міста Тернополя, який внесено до каталогу УЄФА, як можливий об'єкт для проведення тренувань команд учасників ЄВРО 2012, під час реконструкції завалилося старе електронне табло. Металічна конструкція поламала два з чотирьох кранів, якими проводили її демонтаж.

"Це сталося вчора ввечері. Демонтажем займалася будівельна компанія, яка проводить реконструкцію стадіону. На фінальній стадії, коли табло вже відрізали від опори, воно плавно похилилося на стрілу одного крану, а потім погнуло інший. Площа табло – близько 140 кв м. Очевидно падіння сталося через різкий порив вітру, який подув зі сторони стадіону", - розповів Gazeta.ua директор Тернопільського міського стадіону Ярослав Колісник.

За словами Колісника люди під час падіння табло не постраждали.

"Розказують, ніби воно обрушилося, сильно гепнуло, чи то хтось постраждав і потім швидку викликали – нічого такого не було, це напевне зіваки придумали, яких набігло багато. Насправді, ми не вбачаємо тут нічого страшного. Трибуни стадіону не постраждали. Збитки – тільки в компанії, яка проводила демонтаж. Вже зараз сюди їде 40-тонний кран, який завершить демонтаж. Після цього будемо вирішувати що робити з табло. Частину металевих конструкцій, можливо, вдасться використати для потреб стадіону", - продовжив директор.

Старе табло стадіону важило 11 тонн. Його встановили в 1993 році, і використовували до початку третього тисячоліття. Потім електроніка вийшла з ладу і табло стояло без використання. В його конструкції гніздилися птахи.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі на стадіоні впало 11-тонне табло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути