Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 19:24

У Шустера народилася п"ята дитина

У Шустера народилася п"ята дитина

Сьогодні в сім"ї наставника "королівського клубу" Бернда Шустера свято, мова йде про народження його п"ятої дитини - дочки, названою Вікторією на честь перемог, які збирається здобути німецький тренер з мадридським "Реалом".

У 1979 році Бернд Шустер вступив в перший шлюб, від якого у нього вже є чотири дитини (сини Бенджамін і Давід, а також дочки Сара і Ребекка). Пізніше сімейні стосунки були розірвані, але не так давно у тренера "Мадрида" з"явилася нова подруга - іспанка Єлена, разом з якою Шустер переживає другу молодість і в п"ятий раз стає батьком.

"Пройшли багато років, моїй молодшій дочці зараз вже 20 років. Зі мною відбулося щось неймовірне, красиве. Це новий досвід, інша ситуація, час і вік, потрібно користуватися таким подарунком. Я дуже радий", - сказав Шустер в своєму інтерв"ю, під час якого йому вручили футболку дитячого розміру з восьмим номером та ім"ям Вікторія на спині.

Вибір імені для своєї дочки Шустер пояснив таким чином: "Коли я прийшов в "Реал", я знав, що нам потрібні тільки перемоги, вони надихнули мене на вибір цього імені. Зі свого батьківського боку я постараюся зробити більше, ніж в моїх силах". Під час тренування тренер отримав поздоровлення від гравців і всього тренерського штабу.

Зараз ви читаєте новину «У Шустера народилася п"ята дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути