субота, 27 жовтня 2012 11:55

У Росії розпустять другу збірну з футболу

У Росії розпустять другу збірну з футболу
Другу збірну Росії ліквідують через брак коштів ФОТО: ria.ru

Друга збірна Росії з футболу у нинішньому вигляді припинить існувати з грудня. Як повідомляє "Інтерфакс", керівник команди Юрій Красножан з цього моменту зосередиться на клубній роботі в краснодарській "Кубані". Рішення про розпуск другої збірної, яка служить найближчим резервом основної національної команди, прийнято через брак коштів.

Передбачається, що два найближчих матчі друга збірна може провести за участю гравців віком до 21 року. Гравці цієї вікової категорії будуть викликатися в молодіжну збірну, і комплектування "Росії-2" для цих матчів може бути доручено головному тренеру "молодіжки" Миколі Писарєву.

Друга збірна Росії з футболу була створена в 2011 році за ініціативою тодішнього глави Російського футбольного союзу Сергія Фурсенка і призначалася для перегляду молодих гравців, які претендують на місце в головній команді.

Як виявилося, РФС втратив можливість повноцінно фінансувати проект через дефіцит бюджету. Зараз Союз вирішує питання про можливість проведення у 2012 році двох або трьох ігор другої команди.

Зараз ви читаєте новину «У Росії розпустять другу збірну з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути