понеділок, 03 вересня 2012 15:48

Російський футбол очолив виконавчий директор ОКР

Російський футбол очолив виконавчий директор ОКР
Микола Толстих випередив голову РПЛ. Фото: ria.ru

Новим президентом Російського футбольного союзу (РФС) став Микола Толстих, який обіймає посаду виконавчого директора Олімпійського комітету Росії (ОКР). Про це повідомляє офіційний сайт організації.

3 вересня в Москві проходила позачергова звітно-виборна конференція РФС, на якій обрали нового главу організації. У першому турі жоден з кандидатів не зумів набрати необхідні 75 відсотків голосів, через що пройшов другий тур.

Найбільше очок у першому турі отримав виконавчий директор Олімпійського комітету Росії (ОКР) Микола Толстих (139) і глава Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ) Сергій Прядкін (118).

Після першого туру з виборів знялися футбольний експерт Євген Ловчев, глава Фонду розвитку футболу Алішер Амінов і віце-спікер Держдуми Росії Ігор Лебедєв.

У другому турі виборів Микола Толстих набрав 148 голосів, його головний конкурент Сергій Прядкін набрав 124 голоси. Також у другому турі брали участь директор міні-футбольного клубу "Нова Генерація" з Сиктивкара Валерій Білецький, за якого проголосував один кандидат, і президент футбольного клубу "Союз-Газпром" з Іжевська Володимир Тумаєв, голосів не отримав.

Толстих буде керувати РФС до 2016 року, коли пройде чергова звітно-виборна конференція організації.

Колишній глава РФС Сергій Фурсенко покинув свій пост після чемпіонату Європи 2012 року, на якому збірна Росії не зуміла пробитися в плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «Російський футбол очолив виконавчий директор ОКР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути