Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2012 11:51

Син Жириновського хоче очолити російський футбол

Син Жириновського хоче очолити російський футбол
Ігор Лебедєв став кандидатом у президенти РФС ФОТО: ria.ru

Федерація футболу Смоленської області висунула віце-спікера Державної думи від ЛДПР Ігоря Лебедєва кандидатом в президенти Російського футбольного союзу (РФС). Про це повідомляє РИА Новости.

Сам Лебедєв заявив, що готовий очолити РФС. "Не перший рік ми говоримо про це", - зазначив віце-спікер. 39-річний Лебедєв, батьком якого є засновник ЛДПР Володимир Жириновський, став першим офіційним кандидатом на пост, який напркінці червня залишив Сергій Фурсенко.

Раніше повідомлялося, що Федерація футболу Івановської області висунула кандидатом на пост глави РФС виконавчого директора Олімпійського комітету Росії (ОКР) Миколу Толстих. Однак цю інформацію до теперішнього часу ніхто не підтвердив і не спростував.

У ЗМІ кандидатами на посаду називають колишнього спікера Державної думи Бориса Гризлова, віце-прем'єра Аркадія Дворковича, спеціального представника президента Росії по взаємодії з форумом країн - експортерів газу Віктора Зубкова. Про свій намір балотуватися висловлювалися відомий у минулому футболіст, а нині спортивний оглядач Євген Ловчев.

Сергій Фурсенко, який очолював російський футбол з 2010 року, залишив свій пост 26 липня. Позачергова конференція РФС, на якій буде обрано нового президента організації, відбудеться 3 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Син Жириновського хоче очолити російський футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути