Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2012 16:42

У Росії продовжують набридати з Об'єднаним чемпіонатом: Газзаєва вибрали головою оргкомітету

У Росії продовжують набридати з Об'єднаним чемпіонатом: Газзаєва вибрали головою оргкомітету
Газзаєв візьметься за чемпіонат СНД? Фото: sovsport.ru

Головний тренер ФК "Аланія" (Владикавказ) Валерій Газзаєв очолив оргкомітет Об'єднаного чемпіонату з футболу, повідомили агентству "Р-Спорт" в структурі організації.

У середу, 26 грудня, було офіційно оголошено про створення Автономної некомерційної організації "Оргкомітет Об'єднаного чемпіонату з футболу". У наглядову раду оргкомітету увійшли президент ФК "Анжі", бізнесмен Сулейман Керімов, президент ПФК ЦСКА Євгеній Гінер, президент ФК "Зеніт", голова правління і генеральний директор ВАТ "Газпром Нефть" Олександр Дюков і президент Російської футбольної прем'єр-ліги Сергій Прядкін.

За словами представника оргкомітету, Валерій Газзаєв збереже при цьому посаду головного тренера владикавказької "Аланії".

З ідеєю створення регулярного чемпіонату за участю російських, українських, а також інших клубів з пострадянського простору в листопаді виступили голова "Газпрому" Олексій Міллер, президенти столичного ПФК ЦСКА Євгеній Гінер, петербурзького "Зеніту" Олександр Дюков, Російської футбольної прем'єр-ліги Сергій Прядкін і голова ради директорів махачкалинського "Анжі" Костянтин Ремчуков.

Зараз ви читаєте новину «У Росії продовжують набридати з Об'єднаним чемпіонатом: Газзаєва вибрали головою оргкомітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути