неділя, 02 листопада 2008 10:38

"У "Карпат" не було жодних шансів" - Алієв

Олександр Алієв, півзахисник "Динамо", прокоментував матч із львівськими "Карпатами" (4:0) та поділився очікуваннями від гри Ліги Чемпіонів з "Порту":

- Добре, що сьогодні нам вдалося забити швидкий гол, а до кінця першого тайму ми вигравали з рахунком 3:0. Отже, гадаю, в суперника шансів не було. Ми просто довели гру до логічного завершення.

- Чому пенальті сьогодні били ви, а не Бангура чи Мілевський?

- Так сказав Юрій Павлович перед грою. Якщо тренер дасть завдання бити і далі, обов"язково буду це робити. Якщо ні - одинадцятиметрові удари виконуватиме хтось інший.

- Яке враження залишили "Карпати"?

- Нічого особливого. Найголовніше, що ми виходили на поле з бажанням здобути три очки, що, в результаті, і зробили. Тепер всі сили - на підготовку до "Порту".

- В чемпіонаті "Динамо" забиває багато. Чому в Лізі чемпіонів низька результативність?

- Це не має значення. Краще забити один гол, але виграти. Адже перед нами стоїть завдання виходу до 1/8 фіналу. Зараз добре себе показали Бангура та Мілевський. Думаю, у них все вийде не тільки у чемпіонаті, але і на європейській арені. У поєдинку з "Порту" вся команда має показати гарну гру. Адже ми граємо вдома, перед своїми вболівальниками.

champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"У "Карпат" не було жодних шансів" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути