середа, 17 червня 2009 09:54

У "Динамо" буде власне радіо

У "Динамо" буде власне радіо

З липня в ефірі з"явиться спортивна радіостанція - Радіо Динамо. "Динамо інвестує у створення однойменної радіостанції для популяризації команди", - цитує президента клубу Ігоря Суркіса "КоммерсантЪ-Украина".

З липня на частоті 106 FM в Києві замість Душевного радіо, яке знаходиться в управлінні медіагрупи Український Медіа Холдинг, почне мовлення Радіо Динамо.

"Ця частота, по суті, належала Динамо, оскільки ми є одним з акціонерів УМХ, - уточнив він. - З часом ми плануємо також запустити супутниковий телеканал".

У форматі спортивного радіо в Україні досі ніхто не працював

За словами генпродюсера радіогрупи УМХ Ігоря Ларіна, 70% ефіру нової радіостанції займатиме музика українських і російських виконавців, розрахована на чоловічу аудиторію, і 30% - інформаційне і спортивне мовлення. "Ніша спортивного мовлення не заповнена, і ми бачимо потребу аудиторії у цьому форматі", - говорить Ларін.

У форматі спортивного радіо в Україні досі ніхто не працював. Почесний президент ТРК Ера Ігор Латишевський, відзначає, що, наприклад, трансляція спортивних заходів - комерційно цікавий продукт. "Три-чотири спонсори - і проект можна окупити", - стверджує він.

"Проте зараз привертати спонсорів стало набагато складніше. Якщо у 2006 році ми вийшли на 30% прибутковості, транслюючи чемпіонат світу з футболу, то в 2008 році за чемпіонат Європи прибуток склав близько 5%", - говорить пан Латишевський.

Невдалим експерти називають вибір назви радіостанції. "Далеко не всі слухачі - вболівальники футбольного клубу", - відзначає пан Латишевський. Президент радіогрупи Таврмедіа Ігор Чернишов додає, що київський ринок радіореклами складає всього $3 млн: "Вузькоспеціалізованій станції буде складно зібрати достатньо реклами".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" буде власне радіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути