Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 15:19

У ніч фіналу Ліги чемпіонів не спало мінімум пів Москви

За даними TNS Gallup Media, частка москвичів - телеглядачів каналу "Росія" старше 18 років, які дивилися фінал Ліги чемпіонів між "Манчестер Юнайтед" і "Челсі", на початок трансляції виросла удвічі.

Частка матчу в Москві склала 46,4 % з рейтингом 11,5 %. Показник частки (кількість тих, хто знаходився біля телеекранів) майже на 5 % вище, ніж у грі "Зеніту" з "Глазго Рейнджерс" (частка - 41 %). Рейтинг же (відсоток глядачів від загальної кількості населення) трохи вище був якраз у фіналу Кубка УЄФА - 11,5 % проти 12,3 %

У зацікавленності глядачів до фіналу Ліги чемпіонів є примітна деталь: не дивлячись на те що матч розтягнувся з 22:40 до 2:00, кількість глядачів, судячи по рейтинговій динаміці, не скорочувалася. Гру "Челсі" - "Манчестер Юнайтед" аудиторія дивилася від початку до кінця.

У фіналі Ліги чемпіонів, який відбувся в середу, 21 травня, на стадіоні "Лужники", "Манчестер Юнайтед" в серії пенальті здолав лондонський "Челсі" і завоював почесний трофей.

"Чемпионат.ру"
Зараз ви читаєте новину «У ніч фіналу Ліги чемпіонів не спало мінімум пів Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути