Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 13:31

"В нас тільки одна правда – правда "Шахтаря". Він перетворює футбол в циганський табір"

"В нас тільки одна правда – правда "Шахтаря". Він перетворює футбол в циганський табір"
Юрій Вернидуб не сумнівається в якостях арбітра Сергія Бойка. Фото: shahtar.com

Наставник "Зорі" Юрій Вернидуб розкритикував дії керівників донецького "Шахтаря".

Підставою стала їхня реакція після матчу команд у 19 турі УПЛ, коли "Зоря" здобула перемогу над "гірниками", 2:1. Тоді арбітр зустрічі Сергій Бойко вилучив трьох футболістів "Шахтаря" - Івана Петряка, Фреда і Ярослава Ракицького. Рішення судді викликали масу обурень з боку тренерського штабу донеччан. Трохи пізніше гендиректор клубу Сергій Палкін відверто наїхав на Бойка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якби в Манчестері судили так само, як Бойко, на полі не було б половини гравців "- гендиректор "Шахтаря" не шкодує про "аперкоти"

"У нашому футболі є тільки одна правда – правда "Шахтаря". На даний момент я так відчуваю. Іншої правди немає. Не розумію, як людина, яка обіймає посаду генерального директора, може говорити подібні речі. За таке в нормальній цивілізованій країні можуть залучити до кримінальної відповідальності, адже це образа людської гідності", - вважає Вернидуб.

Будь-який свисток в сторону "Шахтаря" змушує всю команду обговорювати це рішення. Чому після матчу з "Сельтою" ніхто не вибігав на поле і не бив суддю? Чому два обличчя в команди? Не може бути команда з двома обличчями

Тренер не сумнівається ні в професійних, ні в людських якостях рефері.

"Вважаю, Сергій Бойко - це найсміливіший український арбітр, моє шанування йому. Давайте ще раз переглянемо моменти. Бернард заслуговував прямої червоної картки за відмашку? Чому ці моменти ніхто не бачить? Чому ніхто не говорить про те, що "Шахтар" перетворює футбол в циганський табір? Будь-який свисток в сторону "Шахтаря" змушує всю команду обговорювати це рішення. А це лідер нашого чемпіонату і команда, яка увійшла до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. "Шахтар" в Лізі чемпіонів так себе веде? Чому після матчу з "Сельтою" ніхто не вибігав на поле і не бив суддю? Чому два обличчя в команди? Не може бути команда з двома обличчями. Це моя думка", - підкреслює Вернидуб.

"Йде цілеспрямована боротьба, але я не зрозумію з чим. Ми ловимо чорну кішку в темній кімнаті. Не можна з перших хвилин тиснути на суддів. Коли вилучали Петряка, то тренери "Шахтаря" говорили йому не йти з поля. Це нормально? Або коли Ракицький після видалення йде уздовж бровки і не йде з поля, а потім починаються крики, чому додали п'ять хвилин?", - резюмував тренер.

Головний тренер "Шахтаря" та ключовий гравець команди отримали покарання від КДК ФФУ за поведінку на матчі проти "Зорі".

Зараз ви читаєте новину «"В нас тільки одна правда – правда "Шахтаря". Він перетворює футбол в циганський табір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути