пʼятниця, 21 квітня 2017 23:18

"У нас 14 очок переваги, але чемпіонат ще не завершився": Фонсека про перемогу над "Динамо"

"У нас 14 очок переваги, але чемпіонат ще не завершився": Фонсека про перемогу над "Динамо"
За останній час між "Шахтарем" і "Динамо" дуже зросла взаємна повага — Паулу Фонсека shakhtar.com

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над київським "Динамо" у матчі 26-го туру прем'єр-ліги України. Сьогодні "гірники" на "Олімпійському" у присутності більше 51 тисячі глядачів обіграли киян з рахунком 1:0.

Єдиний гол у матчі на 19-й хвилині забив аргентинський нападник Факундо Феррейра. Завдяки цій перемозі "Шахтар" збільшив перевагу над "Динамо" до 14 очок і на 99% забезпечив собі чемпіонство.

"Сьогодні ми здобули чудову перемогу. Перший тайм ми провели на хорошому рівні, як у захисті, так і в нападі. Ми повністю контролювали гру. У другому таймі "Динамо" почало більше атакувати і нам довелося захищатися. Ми сьогодні заслужено перемогли.

Ми готувалися до гри з "Динамо" і знали, що суперник діє за новою схемою. Але ми не міняємо свою гру і не підлаштовуємося під противника.

Це правда, що у нас 14 очок переваги, але чемпіонат ще не завершився. Ми будемо мотивовані на кожен наш наступний матч. Ми дуже поважаємо "Динамо" і всіх наших суперників. Дуже важливо, щоб ми думали про перемогу у кожному нашому наступному матчі. Ми не можемо опускати нашу планку.

Зараз ми зосередженні на нашому матчі у Кубку України проти "Дніпра".

Матч "Динамо" - "Шахтар" нагадує "Порту" - "Бенфіка". Нещодавно в Португалії пройшла така гра. На стадіон прийшло багато людей. Сьогодні теж було багато вболівальників, але трибуни не були до кінця заповнені. А футбол красивий, коли на стадіонах аншлаг.

Також я б відзначив, що за останній час між "Шахтарем" і "Динамо" дуже зросла взаємна повага. Це дуже важливо для футболу і для уболівальників. В ідеалі людина повинна проводити матч на трибунах як на одному диханні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не створило жодного моменту біля воріт "Шахтаря"

У понеділок, 24 квітня, тренери прем'єр-ліги проведуть зустріч з наставником збірної України Андрієм Шевченком.

"Ця зустріч — це чудова ініціатива і можливість разом змінити футбол на краще. У Португалії в нас такого не було. Разом ми можемо зробити так, щоб український футбол став кращим", - каже Фонсека.

До завершення чемпіонату України залишилося 6 турів і одна очна зустріч між "Динамо" та "Шахтарем".

Зараз ви читаєте новину «"У нас 14 очок переваги, але чемпіонат ще не завершився": Фонсека про перемогу над "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути