середа, 23 березня 2011 10:53

У музеї Мадрида з'явився восковий Давід Вілья

У музеї Мадрида з'явився восковий Давід Вілья

Нападаючий іспанської "Барселони" Давід Вілья удостоївся великої честі. Його статуя була встановлена у знаменитому музеї воскових фігур у Мадриді Museo de Cera, передає Marca.

Футболіст збірної Іспанії так прокоментував те, що трапилося: "Для мене велика честь, що в цьому музеї встановлена моя статуя. Мені сказали, що це було зроблено на прохання численних уболівальників, що наповнює мене почуттям гордості. Велике спасибі всім. Ця скульптура нагадує мені про найважчі і найщасливіші миті на чемпіонаті світу в ПАР".

Також футболіст прокоментував перспективу зустрічі свого клубу з мадридським "Реалом" у півфіналі Ліги чемпіонів. На цю можливість Вілья дивиться дуже обережно, оскільки спочатку треба виконати інше завдання, яке, схоже, не здається гравцеві таким вже легким.

А ось що стосується можливих зустрічей із "Реалом" ще й у Лізі чемпіонів, то тут нападник не захотів квапити події. "Ми зустрічаємося в Прімері та фіналі Кубка Іспанії. Так склався календар.

Також правдою є те, що ми можемо зустрітися і в півфіналі Ліги чемпіонів, але для цього обидві команди повинні пройти чвертьфінали. Якщо це вийде, тоді й подивимося", - наводить слова Вільї Барса.Ру.

Нагадаємо, за вихід у півфінал Ліги чемпіонів "Барселона" позмагається з донецьким "Шахтарем".

Зараз ви читаєте новину «У музеї Мадрида з'явився восковий Давід Вілья». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути