неділя, 26 вересня 2010 11:58

Серені Вільямс влаштують восковий День народження

Серені Вільямс влаштують восковий День народження

Вашингтонський музей мадам Тюссо привітає 26 вересня американську тенісистку Серену Вільямс з Днем народження, виставивши її воскову копію в святковому вбранні у компанії воскових друзів-спортсменів.

"Серед повітряних кульок і в ошатних ковпачках воскові фігури Тайгера Вудса (гольф), Бейба Рута (бейсбол), Гілберта Аренаса (баскетбол) і Евандера Холіфілда (бокс) складуть компанію тенісної чемпіонці Серені Вільямс на честь її дня народження у вашингтонському музеї воскових фігур" , - повідомив РИА Новости представник музею Гледвін Лопес.

Першим 29 гостям, які прийдуть в неділю "привітати" тенісистку з 29-річчям, дістануться від місцевої кондитерської ванільні тістечка з шоколадом. "Відвідувачі зможуть сфотографуватися з фігурою, яку нам на час надав нью-йоркський музей мадам Тюссо", - розповів Лопес.

Вільямс, на відміну від багатьох знаменитостей, що не знайшли часу для роботи над своєю восковою фігурою, провела більше години з художниками музею в Парижі, де готувалася до турніру "Ролан Гаррос". "Вільямс і компанія Nike люб"язно подарували восковій фігурі копію костюма, в якому тенісистка виступала в 2004 році на US Open", - розповів Лопес.

Костюм, який тенісистка називала одним зі своїх улюблених, складається з чорного топа без рукавів і спідниці з деніму. У вухах у воскової Серени виблискують срібні сережки-кільця, на руці - блискуче срібне кільце. В руці у неї - ракетка фірми Wilson - ще один подарунок тенісистки.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Серені Вільямс влаштують восковий День народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути