Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 08:52

У Москві побили шістьох англійських уболівальників

У Москві в ніч на середу побито шестеро громадян Великобританії, які приїхали на футбольний матч Росія - Англія, повідомляє "Интерфакс".

На чотирьох уболівальників збірної Англії напали у підземному переході метро "ВДНХ", коли вони прямували до готелю "Космос". З травмами середнього ступеня тяжкості їх доставили у лікарню. Ще одного громадянина Великобританії побили на перетині Нового і Старого Арбату (у ресторану "Прага"). З діагнозом "закрита черепно-мозкова травма", "набряк головного мозку" і "забій поперекової області", його також госпіталізували.

Ще одного уболівальник англійської збірної міліція знайшла на Великій Луб"янці. У фана, який перебував у стані алкогольного сп"яніння, лікарі виявили гематому ока і колоту рану скули.

Міліції поки що вдалося затримати лише одного підозрюваного в нападі на уболівальників - 25-річного москвича, який побив британця на Арбаті. Пошуки решти хуліганів продовжуються.

За попередніми даними, до Москви приїхали близько 4,5 тисяч уболівальників англійської збірної. Матч національних команд Англії і Росії відбудеться сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «У Москві побили шістьох англійських уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути