пʼятниця, 12 жовтня 2012 15:53

У мене є ще майже півроку, аби визначитися з подальшою боксерською кар'єрою - Кличко

У мене є ще майже півроку, аби визначитися з подальшою боксерською кар'єрою - Кличко
Для Віталія Кличка на першому плані поки що стоїть політика, а вже потім він вирішуватиме питання зі спортом. Фото: Анатолій БАБАК

Чеміпон світу за версією WBC українець Віталій Кличко ще не визначився зі своєю подальшою кар'єрою в професіональному боксі, проте обіцяє зробити це найближчим часом.

Про це він сказав 12 жовтня в коментарі після нагородження переможців всеукраїнського дитячого конкурсу "Еко ідеї зі всього світу-2012" у Києві.

"На сьогоднішній день найбільш важкий і найвідповідальніший мій бій - це бій, який триває зараз (передвиборча гонка - Gazeta.ua) і він відбувається без правил. А ми хочемо, щоб ці правила були в українському суспільстві, - говорить він. - Що стосується спорту, то 10 листопада всі глядачі, вболівальники братів Кличків, любителі професіонального боксу зможуть побачити поєдинок Володимира Кличка проти поляка Маріуша Ваха. Бій відбудеться в Гамбурзі (Німеччина), але я думаю, що завдяки телеканалу Інтер багато людей зможуть побачити цей поєдинок в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удар" обігнав Об'єднану опозицію завдяки перемозі Кличка над Чарром - соціолог

Стосовно власної боксерської карєри Кличко пообіцяв найближчим часом провести прес-конференцію, на якій уже більш точно відповість на питання журналістів щодо цього.

"Згідно з правилами Світової боксерської ради (WBC), я можу протягом півроку залишатися чемпіоном у цій версії, не проводячи поєдинків у ринзі. Так що в мене час ще є", - сміється Віталій.

Зараз ви читаєте новину «У мене є ще майже півроку, аби визначитися з подальшою боксерською кар'єрою - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути