субота, 02 червня 2012 10:45

"У мене до хлопців немає жодних претензій" - Блохін

"У мене до хлопців немає жодних претензій" - Блохін
Олег Блохін впевнений, що команда додасть. Фото: sport-express.ua

Після поразки від австрійців (2:3), з якими збірна України зустрічалася в Інсбруку, наставник синьо-жовтих Олег Блохін зазначив, що, незважаючи на результат, в цілому залишився задоволений спарингом.

"У першому таймі ми пропустили необов'язковий гол, але при цьому мали відчутну територіальну перевагу і в обороні діяли непогано. До перерви, крім реалізованого штрафного, суперники нічого у наших воріт не створили, - підкреслив 59-річний фахівець. - Однак потім, коли ми підсіли, почалися проблеми - футболісти не встигали підстраховувати, повертатися назад..."

"У Австрії - дуже хороша збірна, набагато сильніша за естонську. Слід врахувати, що вона, на відміну від України, спеціально готувалася до цього матчу, її гравці підійшли до нього свіжими. Це особливо впадало в очі у кінці поєдинку, - констатував Блохін. - Нічого страшного не сталося. Я не надавав великого значення результату, і навіть якщо б нам під завісу вдалося відновити рівновагу, це б ніяк не вплинуло на мою оцінку".

Тренер запевняє, що разом з підопічними ще встигне попрацювати над помилками, адже до старту України на Євро залишається ще 10 днів.

"Що стосується мотивації, у мене до хлопців немає жодних претензій. Всі билися і ніг не прибирали. Помилки ж стали наслідком втоми, через яку гравці втрачали концентрацію. Власне, легкості я і не очікував, все-таки команда діяла на тлі навантажень . І я не сумніваюся: вона обов'язково додасть", - випромінює впевненість Блохін.

Український наставник зізнався, що досі знаходиться в пошуку, визначаючи необхідні йому ігрові зв'язки. Він запевнив, що поки не знає, хто вийде на поле в стартовому складі в наступній зустрічі - з турками.

"Все буде залежати від того, як буде проходити процес відновлення", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «"У мене до хлопців немає жодних претензій" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути