пʼятниця, 01 червня 2012 23:35

Збірна України на останніх хвилинах програла Австрії

Збірна України на останніх хвилинах програла Австрії
Україна отримала холодний душ австрійського розливу. Фото: 062.ua

Збірна України на підготовчому зборі в Австрії напередодні чемпіонату Європи 2012 року поступилася у товариському матчі місцевій національній команді з рахунком 2:3.

Австрійська збірна засмутила майбутніх господарів Євро-2012 уже на третій хвилині спарингу. Юнузович чудово виконав удар зі штрафного, перекинувши стінку і уклавши м'яч в кут воріт збірної України.

Відігратися підопічним Блохіна вдалося лише на 56-й хвилині, коли м'яч після удару зі штрафного Назаренка зрикошетив до Ярмоленка, а Андрій віддав результативний пас уздовж воріт на Гусєва, який відправив його у ворота.

Вже через вісім хвилин збірна Австрії знову вийшла вперед у рахунку: Алаба віддав точну передачу на Іваншица, той - далі на Арнаутовича, а Марко пробив точно в кут воріт Коваля.

Збірна України зуміла уникнути поразки завдяки красивому дальньому удару Гусєва. Півзахисник "Динамо" отримав пас від Ярмоленка і потужно пробив з-за меж штрафного в "дев'ятку" воріт австрійської команди.

На останніх хвилинах матчу Арнаутович приніс збірній Австрії перемогу, обігравши в штрафному майданчику збірної України Бутка і чарівно пробивши в дальній верхній кут воріт Коваля.

Товариський матч

Австрія - Україна - 3:2

Голи: Юнузович, 3 (1:0); Гусєв, 56 (1:1); Арнаутович, 62 (2:1); Гусєв, 65 (2:2); Арнаутович, 89 (3:2).

Зараз ви читаєте новину «Збірна України на останніх хвилинах програла Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути