понеділок, 28 травня 2012 15:15

Букмекери впевнені в розгромній перемозі України над Естонією

Букмекери впевнені в розгромній перемозі України над Естонією
Букмекери на 87% упевнені, що Україна заб'є Естонії. Фото: gazetavv.com

У понеділок, 28 травня, в 21:00 за київським часом в Австрії збірна України в рамках підготовки до Євро-2012 зіграє із збірною Естонії, повідомляє "Сегодня".

Букмекерські контори вважають команду Олега Блохіна явним фаворитом зустрічі, коефіцієнт на перемогу українців - 1,38, тоді як на естонців - 8,0. Нічия - 4,50. У процентному вираженні це виглядає приблизно так: перемога України 67% - 21% нічия - перемога Естонії 12%.

Букмекери також вважають, що в матчі буде забито 2-3 м'ячі, найімовірніше - три. А шанси Україні забити гол оцінені в 87%.

Нагадаємо, зараз збірна України знаходиться на другому підготовчому зборі в Австрії. В рамках цього етапу підготовки українці проведуть два контрольних матчі - проти збірних Естонії (28 травня) та Австрії (1 червня).

Після ж закінчення австрійського збору, 4-го червня, дружина Блохіна на два дні перебереться до Німеччини, де проведе ще один спаринг - із збірною Туреччини (5 червня).

Наступного дня після поєдинку з турками збірна України повернеться до Києва і на базі Динамо в Конча-Заспі продовжить підготовку до Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери впевнені в розгромній перемозі України над Естонією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути