вівторок, 18 вересня 2012 09:57

"У матчі з ПСЖ влаштує позитивний результат" - Сьомін

"У матчі з ПСЖ влаштує позитивний результат" - Сьомін
"У ПСЖ суперзіркова команда" - Юрій Сьомін ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував майбутній виїзний матч першого туру групового турніру Ліги чемпіонів з французьким ПСЖ.

"Динамо" грало з ПСЖ в 1994 і в 2009 році. Тут, у Парижі, програли в 94-му, а потім взяли реванш у наступній нашій зустрічі. Тепер ми зіграємо тут утретє.

Важко передбачити, як буде після "Карпат". Всі готові до матчу, і Ярмоленко в тому числі. Гравці починають розуміти гру, як це було в поєдинку з "Карпатами", і це тішить.

Чи влаштує нас нічия? Зміни і у них, і у нас великі. У них суперзіркова команда, яка залишає найкращі враження. Оскільки граємо на виїзді, влаштує позитивний результат. А позитивний результат - це коли є очки.

ПСЖ про нас знає більше, оскільки ми грали в кваліфікації Ліги чемпіонів і чемпіонаті, а вони відіграли всього три матчі. Інформація про них у нас є, робимо висновки", - передає слова Сьоміна "Чемпионат.com".

Нагадаємо, що "Динамо" проведе перший матч Ліги чемпіонів у Парижі проти ПСЖ сьогодні, 18 вересня. Пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «"У матчі з ПСЖ влаштує позитивний результат" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути