неділя, 16 вересня 2012 16:59

"Динамо" і ПСЖ розсудить голландець Кейперс

"Динамо" і ПСЖ розсудить голландець Кейперс
Бьорн Кейперс судив матч збірної України проти Франції на Євро-2012 ФОТО: dynamo.kiev.ua

У найближчий вівторок київське "Динамо" проведе свій стартовий матч в основній сітці Ліги чемпіонів: рамках 1-го туру групового етапу турніру "біло-блакитні" зіграють в Парижі з місцевим ПСЖ. А напередодні УЄФА оголосив склад бригади рефері на цю зустріч, яка представлятиме Нідерланди.

Головним арбітром поєдинку ПСЖ - "Динамо" призначено відомий голландський рефері Бьорн Кейперс. На лініях йому допомагатимуть Ервін Зейнстра і Сандер ван Роекел. Функції додаткових суддів, що стежать за подіями біля воріт команд, виконають Річард Ліесвельд і Ед Янсеен.

39-річний Кейперс є арбітром ФІФА з 2006 року. Цього року голландському рефері було довірено обслуговувати фінал юнацького чемпіонату Європи (U-17), а в червні цього року голландець входив до числа суддів фінальної частини Євро-2012.

Чудово знайомий Кейперс і українським уболівальникам, а найкраще його повинні пам'ятати шанувальники якраз київського "Динамо". У сезоні 2009/10 Кейперс зафіксував виїзну поразку "біло-блакитних" від іспанської Барселони (0:2) в рамках групового турніру Ліги чемпіонів, а трохи більше, ніж через рік, голландець працював головним арбітром на першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи -2010/11 між "Динамо" і португальською "Брагою" (1:1).

Крім того, Кейперс обслуговував два поєдинки Ліги Європи-2008/09 за участю інших українських команд: спершу голландець зафіксував нульову нічию в матчі групового етапу турніру "Металіст" - "Герта", а потім був призначений на матч-відповідь 1/8 фіналу між "Шахтарем" і московським ЦСКА (2:0).

Нарешті, у фінальній частині Євро-2012 рефері майбутнього матчу ПСЖ - "Динамо" обслуговував поєдинок 2-го туру групового етапу турніру Україна - Франція (0:2).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і ПСЖ розсудить голландець Кейперс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути