субота, 19 вересня 2009 15:45

У матчі "Сатурн" - "Спартак" пенальті реалізував вболівальник (ВІДЕО)

У матчі "Сатурн" - "Спартак" пенальті реалізував вболівальник (ВІДЕО)

Московський "Спартак" в рамках 22 туру чемпіонату Росії з футболу програв в гостях "Сатурну" 2:1. Після цього матчу у "Спартака" залишилося 40 очок; московська команда відстає від "Рубіна", який займає перше місце, на шість очок, але у казанців ще є матч в запасі. У "Сатурну" після цього матчу стало 32 очки.

У першому таймі в грі "Сатурна" і "Спартака" була майже рівна боротьба. Трохи активніше виглядали гравці підмосковної команди, результатом чого і став забитий м"яч: Дмитро Лоськов забив у ближню дев"ятку зі штрафного.

У другому таймі "Спартакові" вдалося відігратися - це зробив Алекс з пенальті. Цьому епізоду передував цікавий момент: уболівальник, який вибіг на поле, випередив Алекса і сам пробив пенальті. Воротар "Сатурну" Антонін Кінскі стрибати за м"ячем не став.

Всього через одну хвилину після пенальті "Спартак" пропустив: Маоко Топіч зміг обіграти у верховій боротьбі захисника "Спартака" Єгора Філіпенка і точно направив м"яч попри воротаря Заслана Джанаєва, який вибіг йому назустріч.

Наприкінці матчу "Спартак" намагався відігратися - декілька моментів, зокрема, мав Денис Бояринцев, який вийшов на заміну. Проте, до фінального свистка рахунок залишився незмінним.

Раніше в цьому ж турі відбувся один матч: "Хімки" програли "Спартакові" з Нальчика і практично позбулися можливості залишитися на майбутній рік в прем"єр-лізі.

19 вересня в рамках 22 туру відбудуться ще два матчі: "Ростов" прийме "Кубань", а "Локомотив" - "Москву. 20 вересня зустрінуться "Томь" з "Рубіном", ЦСКА з "Динамо", "Амкар" з "Тереком", а "Крилья Совєтов" із "Зенітом".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У матчі "Сатурн" - "Спартак" пенальті реалізував вболівальник (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути