Ексклюзиви
субота, 27 жовтня 2007 16:15

У Львові виділили землю під новий стадіон

Депутати Львівської міськради ухвалили рішення про виділення земельної ділянки площею 25 га для будівництва стадіону для проведення Євро-2012. Про це повідомили в департаменті "Євро-2012" Львівської міськради, повідомляє Терикон.

Як указується в повідомленні, земельна ділянка знаходиться на перетині вулиць Стрийської і Кільцевою біля іподрому. За словами директора департаменту "Євро-2012" Львівської міськради Олега Засадного, в понеділок, 29 жовтня, слід чекати оголошення умов конкурсу на будівництво стадіону в Львові.

"Я думаю, за два тижні після збору заявок ми зможемо сказати остаточно, хто братиме участь в будівництві стадіону. У нас є три компанії, які були присутні на економічному форумі в Львові: "Marazzi", "Implenia", OHL", - сказав він.

За даними Засадного, зараз компанії допрацьовують проекти відповідно до зауважень міста. Будівництво стадіону планується почати весною 2008 року. Як підкреслив директор департаменту "Євро-2012", під час підписання договору з інвестором матиме значення готовність компаній підписатися під так званими "штрафними санкціями", тобто відповідати за недотримання термінів будівництва стадіону, що виникло по їх провині.

За даними прес-служби Львівської міської ради, вартість будівництва в Львові стадіону для проведення "Євро-2012" складе 70-100 млн. євро.


Зараз ви читаєте новину «У Львові виділили землю під новий стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути