середа, 20 липня 2011 11:51

У Львові не дозволяли торкатися до головного трофею Євро-2012
7

Фото: Фото: Павло Паламарчук

19 липня у Львові презентували кубок УЕФА Євро-2012. Його показували у приміщенні їдальні Львівської пивоварні.

Оригінал привезли лише на один день на прохання одного з головних спонсорів Євро-2012 "Карлсберг груп". Кожен відвідувач міг сфотографуватися з кубком. На вході людям видавали фотографії з ними біля головного трофея першості Європи.

"Я навіть і не мріяла сфоткатися з ним, - розповіла гостя заходу Ольга Порізна. - Реально кльово, що його привезли спочатку до нашого міста, а не у Київ. Львів починає бути модним. Правда, хотіла ще доторкнутися до нього руками. Чула, що є прикмета, якщо доторкнутися до кубка руками, то буде щастити. Але охорона зразу схопила мене за руки. Попередили, що такого робити не можна.

Кубок охороняли двоє чоловіків. На плечах у обох висіли автомати. Вони забороняли відвідувачам торкатися до трофею Євро-2012.

"Для Львова велика честь бути першим містом, в якому показали кубок чемпіонату Європи. Це ще більше має надихнути нас до підготовки Євро-2012. Львів має стати найкращим містом-господарем чемпіонату. У нас вже скоро буде готовий стадіон, злітно-посадкова смуга. Ремонтується багато доріг місцевого і міжнародного значення. Це свідчить про те, що ми рухаємося в правильному напрямку. А кубок стане для нас стимулом, щоб робити це все швидше і краще", - зазначив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.

Зараз ви читаєте новину «У Львові не дозволяли торкатися до головного трофею Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути