вівторок, 24 грудня 2013 03:37

У лондонському дербі між "Арсеналом" і "Челсі" переможець не виявився

У  лондонському дербі між "Арсеналом" і "Челсі" переможець не виявився
Фото: prosport.tsn.ua

17-й тур англійської Прем'єр-ліги закінчився лондонським дербі між "Арсеналом" і "Челсі". На "Емірейтс Стедіум" було багато боротьби. Була справжня битва на кожному клаптику поля, але бракувало того, заради чого в дощову погоду на стадіон прийшли 60 тисяч вболівальників - бракувало футболу. Відтак, після майже 95-ти хвилин гри на табло залишилися нулі.

Найреальніший шанс був у господарів на 85-й хвилині, але Жиру з лінії воротарського майданчика не зміг переграти Чеха, пробивши в голкіпера. Варто зазначити, що Жозе Моурінью вкотре тактично переграв мсьє Венгера, нівелювавши всі сильні сторони "канонірів".

Вже 10 матчів француз не може обіграти португальця. В турнірній таблиці "Арсенал" ділить перше місце з "Ліверпулем", а "Челсі" - четверте з "Евертоном".

Вже 26-го грудня команди зіграють матчі 18-го туру. "Арсенал" чекає ще одне лондонське дербі - з "Вест Хем Юнайтед". "Челсі" прийматиме валлійський "Суонсі Сіті". А в центральному матчі 18-го туру відбудеться супердуель "Манчестер Сіті" - "Ліверпуль".

Зараз ви читаєте новину «У лондонському дербі між "Арсеналом" і "Челсі" переможець не виявився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути