субота, 17 листопада 2007 11:01

У Литві Воронін бігав по полю в трусах при температурі - 10 градусів

У Литві Воронін бігав по полю в трусах при температурі - 10 градусів
Приліт українців у Каунас на матч відбіркового турніру до Євро-2008 проти Литви видався веселим. Двоє з "Шахтаря" - Володимир Єзерський та Дмитро Чигринський постали з підбитими очима. Це результат недавньої гри проти "Динамо". Дорогою гучно вітали новоспеченого чемпіона Росії Анатолія Тимощука. Окремо пораділи за погоду: в Каунасі зранку було -5, а під вечір о восьмій на тренуванні -10, повідомляє champion.com.ua.

Потім потішилися через стан стадіону "Даріуса і Гіренаса", а окремо через назву арени: так звали двох льотчиків, які розбилися на першому літаку, що його побудували в Литві.
Як завжди жартував Андрій Воронін. Гравець "Ліверпулю" вискочив на тренування при -10 у спортивних трусах. У команді жартують: на тренуванні точилася боротьба не за потрапляння в основу, а за потрапляння в запас! Холодно на дворі! Серйозність прийшла тільки тоді, коли згадали про суперника.

Про Литву Блохін сказав так: Це гарна, добротна команда. Потрібно врахувати, що половина гравців грає в "Хартсі" в Шотландії. Це, напевно, щось таки значить. Чемпіонат Шотландії не найгірший в Європі. Тому буде тяжко. Тим більше, що завжди з цими командами тяжко вдома грати. Вони більш щільно в обороні грають".

Також Блохін виявися незадоволений тим, що буде пізній початок гри: о 8-ій вечора. І попередив, що при 10 градусах нижче нуля, грати забороняє УЄФА. Він це перевірить.

Зараз ви читаєте новину «У Литві Воронін бігав по полю в трусах при температурі - 10 градусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути