неділя, 28 листопада 2010 13:14

У Києві показали талісманів Євро-2012 (ФОТО)
17

У Києві в Національному університеті фізичного виховання та спорту презентували символів Євро-2012. Це два футболісти-близнюки, одягнені у форми національних команд України та Польщі. Брати вже відвідали Познань, Львів, Донецьк, Вроцлав та Харків. У столиці України Талісмани гостюватимуть 28 та 29 листопада.

На церемонію завітали замміністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Сергій Глущенко, в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко та замголови Нацагентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Валерій Жалдак.

Брати-близнюки зробили коло пошани по залу, позували перед камерами, посилали повітряні поцілунки, віталися та обнімалися з дітьми.

Кажуть, що в кожному місті у костюми Талісманів перевдягається 8 акторів. Їх спеціально навчали, як правильно поводитися на публіці та здороватися.

"Це найважливіший день, коли ми зустрічаємо талісманів Євро-2012 у Києві. При підготовці до чемпіонату були різні труднощі. Тепер я впевнений, що фінал відбудеться у столиці, і дуже цим пишаюся. Від сьогодні, до чемпіонату залишилося 558 днів", - зазначив Анатолій Голубченко.

За його словами, футболісти-близнюки ще не вміють говорити, бо тільки недавно народилися. Каже, що їх, як малих дітей, будуть вчити. Хоче аби при зростанні близнюки були дружніми і любили свою країну. Симпатизує українському імені Славко, за нього і голосував.

Імена футболістів стануть відомі 4 грудня. Вболівальникам запропонували три пари імен – Славек і Славко, Шємко і Стрімко, Клемек та Ладко.

Після презентації в приміщенні Національного університету фізичного виховання і спорту Талісмани поїхали на фотосесію до Пасажу. Там вони фотографувалися зі всіма бажаючими.

У понеділок, 29 листопада з 12.00 до 16.00 години футболісти-близнюки будуть гостювати у Макдональдз на вул. Хрещатик, 19а. Візьмуть участь у фотосесії та футбольній вікторині. О 17.00 Талісмани поїдуть у спеціалізовану школу-інтернат №17 на вул. Ушинського, 15.

Фото: Андрій Шматов / Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві показали талісманів Євро-2012 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути