неділя, 28 квітня 2013 17:19

У Грозному суддя з прізвищем Кадиров погрожував футболістові вбивством

У Грозному суддя з прізвищем Кадиров погрожував футболістові вбивством

На матчі молодіжних складів "Терека" і "Амкара" сталася НП. Суддя на брівці Кадиров з Грозного побив гравця "Амкара" Крічмара.

Це сталося наприкінці матчу. Суддя Кадиров кинув прапорець, вибіг на поле, повалив Крічмара на землю і почав його бити руками і ногами. Гравці команд відтягнули Кадирова, після чого він погрожував Крічмару вбивством.

Делегат матчу Спірін підтвердив факт події.

"Я ніколи не бачив нічого подібного у своїй практиці. Просто був у справжньому шоці. Це не суддя, я б його в лапках суддею називав. За 10-бальною системою я поставив йому кол. Мало того, що він взагалі не розбирається в грі, трактував практично всі моменти неадекватно, так ще й побив гравця. Буде спеціальний рапорт. Він більше не повинен судити на російському рівні", - сказав він.

"Чим викликана така реакція судді на гравця? Він пояснив, що Крічмар щось сказав про його маму. Що б не говорив гравець на полі, суддя не має права на подібне. Кричав, що вб'є за маму. На що я сказав судді, що йди тоді з суддівства і йди в стрілки. Мені довелося підвищувати голос, щоб втихомирити його хоч якось. Будемо розбиратися, як такого арбітра допустили", - додав Спірін.

Зараз ви читаєте новину «У Грозному суддя з прізвищем Кадиров погрожував футболістові вбивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути