пʼятниця, 15 лютого 2008 19:52

У Грозному готуються до проведення матчів чемпіонату Росії з футболу

У Грозному почалися роботи по реконструкції стадіону імені Султана Білімханова. Стадіон готують до проведення першого домашнього матчу грозненського "Терека" в чемпіонаті Росії-2008.

- На даний момент прискореними темпами ведуться роботи з підготовки стадіону, які будуть завершені 25 лютого. Стадіон відповідатиме всім вимогам, які пред"являє Російський футбольний союз. Визначальною вимогою стало приведення у відповідність нормам кількості посадочних місць і поліпшення освітлення. Вже на початку березня комісія РФС знов відвідає республіку і винесе остаточне рішення з питання проведення матчів в Грозному, - повідомили в прес-службі республіканського оперативного штабу по відновленню і розвитку економіки і соціальної сфери Чечні.

Замміністра будівництва Чечні Сей-Емі Азімов розповів, що напередодні був початий монтаж додаткової трибуни на 2800 місць.

- Також вже проведено посилення освітлювальних прожекторів до 1400 люксов, навколо футбольного поля встановлюється новий колектор, днями почнеться установка світлодіодного табло, - заявив Азімов.

"Чемпионат.ру" 
Зараз ви читаєте новину «У Грозному готуються до проведення матчів чемпіонату Росії з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути