неділя, 03 серпня 2008 16:04

У Греції відбулася грандіозна бійка між футбольними вболівальниками

Сім чоловік зазнали поранень в бійці футбольних фанатів в Греції, повідомляють в неділю спортивні Інтернет-сайти країни.

Зіткнення відбулися в суботу пізно увечері в місті Серрес на півночі Греції, де місцевий клуб "Пансерраїкос" приймав футболістів з ПАОК на передсезонній товариській грі.

Через помилку організаторів, які посадили вболівальників обох команд поряд один з одним, вже незабаром після стартового свистка арбітра почалися бійки. Близько двохсот фанатів ПАОК почали закидати каменями і сміттям уболівальників "Пансерраїкоса", які не забарилися їм відповісти. Бійка перемістилася на трав"яне поле стадіону, куди вибігла до тисячі чоловік.

Зіткнення припинилися тільки після прибуття на поле битви великих сил поліції. При цьому суддя матчу прийняв рішення припинити гру. Офіційною причиною відміни матчу суддя назвав пошкодження воріт однієї з команд, викликане бійкою.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «У Греції відбулася грандіозна бійка між футбольними вболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути