пʼятниця, 05 липня 2013 12:33

У футболіста "Манчестер Сіті" вкрали телефон з інтимними фото його дівчини
7

Фото: ФОТО: sports.ru

Наприкінці червня будинок футболіста англійського "Манчестер Сіті" Скотта Сінклера, де він проживає зі своєю подругою — відомою британською актрисою Хелен Фленаган, увірвалися озброєні грабіжники і, погрожуючи дівчині викруткою, вкрали коштовності і мобільний телефон.

Незважаючи на те, що вкрадені коштовності оцінюються у кілька тисяч доларів, більше всього пару засмутилася через зникнення мобільного девайса, на якому зберігалася інтимна переписка закоханих, а також непристойні фото і відео за участю Хелен.

Молода актриса боїться, що публічна поява цих фото може зруйнувати її кар'єру. Пара просить грабіжників повернути телефон, а от британські таблоїди вже почали полювання за сенсаційними знімками.

Втім, британські ЗМІ впевнені, що знімки не ризикне поставити жодне видання, проте пара боїться, що грабіжники можуть викласти інтимні фотографії в соціальні мережі.

А ось поліцейські заспокоюють постраждалих тим, що грабіжники забрали телефон, щоб вона не змогла зателефонувати в службу порятунку і, швидше за все, викинули його по дорозі.

22-річна актриса дуже популярна в Англії. Вона знімається в багатьох ТВ-шоу і серіалах, а також бере участь у фотосесіях для відомих глянцевих журналів. У 2013 році журнал FHM поставив дівчину на друге місце в списку найсексуальніших жінок планети.

Зараз ви читаєте новину «У футболіста "Манчестер Сіті" вкрали телефон з інтимними фото його дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути