Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2013 19:12

Пеллегріні офіційно став тренером Фернандіньо

Пеллегріні офіційно став тренером Фернандіньо
Мануель Пеллегріні підписав із "Манчестер Сіті" 3-річний контракт ФОТО: Reuters

Чилієць Мануель Пеллегріні став новим головним тренером клубу "Манчестер Сіті". Як йдеться в офіційному прес-релізі команди, угода з Пеллегріні розрахована на три роки. Про інші подробиці контракту нічого не повідомляється.

Чутки про те, що "Манчестер Сіті" очолить саме Пеллегріні, стали ходити відразу після того, як клуб оголосив про звільнення Роберто Манчіні в середині травня. Сам Пеллігріні підтвердив наявність домовленості з англійським клубом 30 травня.

Мануель Пеллігріні працює в Європі вже 10 років. У 2004 році він очолив "Вільярреал", в 2009 році перейшов у "Реал", а з 2010 року тренував "Малагу".

Під керівництвом Манчіні "Манчестер Сіті" виграв англійську прем'єр-лігу в сезоні 2011/2012 років, але наступного року не зумів захистити титул, поступившись "Манчестер Юнайтед". Крім того, команда невдало виступила в Лізі чемпіонів, не зумівши вийти з групи і зайнявши в ній останнє місце. "Сіті" зміг виграти лише одну зустріч в Лізі чемпіонів з шести.

Зараз ви читаєте новину «Пеллегріні офіційно став тренером Фернандіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути