понеділок, 26 січня 2009 12:04

У фіналі ЧС з хокею з м"ячем Швеція зганьба збірну Росії

Головний тренер збірної Росії з хокею з м"ячем Володимир Янко заявив, що його команда підійшла до чемпіонату світу не готовою фізично на сто відсотків. За словами Янко, цим пояснюється розгромна поразка росіян у фіналі турніру від збірної Швеції (1:6), повідомляє lenta.ru з посиланням на агентство "Весь спорт". Чемпіонат світу пройшов з 18 по 25 січня 2009 року в шведському Вестеросі.

У вирішальному матчі з Швецією росіяни відкрили рахунок в першому таймі (відзначився Михайло Свешніков). Проте до перерви шведам вдалося зрівняти рахунок, а в другій половині зустрічі забити ще п"ять м"ячів. За словами Янко, після того, як Швеція вийшла вперед, росіян "залишили сили".

Тренер росіян також висловив критику в адресу організаторів турніру. За словами Янко, вони "зробили все можливе для перемоги своєї команди". Крім того, наставник збірної Росії невтішно відізвався про суддівство на чемпіонаті світу.

Збірна Швеції виграла чемпіонат світу з хокею з м"ячем в дев"ятий раз в історії. Лідером по числу титулів є збірна СРСР/Росії (19 перемог). До 2009 року росіяни ставали чемпіонами світу з хокею з м"ячем тричі поспіль.

Зараз ви читаєте новину «У фіналі ЧС з хокею з м"ячем Швеція зганьба збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути