неділя, 22 листопада 2009 18:32

У фантастичному матчі "Мілан" здолав "Кальярі"

У фантастичному матчі "Мілан" здолав "Кальярі"
У матчі чемпіонату Італії "Мілан" виграв на своєму полі у "Кальярі" з рахунком 4:3.

Команди влаштували гольову феєрію і тримали інтригу майже до останніх хвилин, чергуючись у ролі лідера. Причому почали суперники без розвідки, вже в перші дев"ять хвилин забивши два голи. На гол Кларенса Зеєдорфа на 5-й хвилині відповів Алессандро Матрі, скориставшись позиційною помилкою захисників господарів Кахабера Каладзе.

На 30-й хвилині гості вийшли вперед - після чергового провалу оборони міланців у штрафному забули Лаццаро, який спокійно з 7-ми метрів відправив м"яч у сітку воріт поруч із дальньою штангою.

Проте потім гравці "Мілана" схаменулися, перехопили ініціативу і провели три м"ячі поспіль, здавалося б, вирішивши результат матчу на свою користь. На 38-й хвилині відзначився Марко Боріелло, на 40-й - Алешандре Пато, на 62-й з пенальті - Роналдінью.

Однак і це виявилося не все. Гості на 69-й хвилині скоротили відставання до мінімуму завдяки голу Нене да Сілви і кінцівку матчу провели в безперервних атаках, проте захист "Мілана" все ж таки вистояв.

Завдяки цій перемозі "Мілан" вийшов на друге місце з 25 очками, але сьогодні пізніше грає "Ювентус", у якого на один бал менше. "Мілан" відстає від лідера чемпіонату, "Інтера", на 7 очок. "Кальярі" - на 8-му місці з 19 очками.

В інших матчах "Наполі" зіграв унічию з "Лаціо" - 0:0, "Палермо" - з "Катанією" - 1:1, "Сієна" програла "Аталанті" - 0:2, "Ліворно" виграло у "Дженоа" - 2:1, "Рома" - у "Барі" - 3:1, "Сампдорія" - у "К"єво" - 2:1.

livesport.ru
Зараз ви читаєте новину «У фантастичному матчі "Мілан" здолав "Кальярі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути