середа, 11 листопада 2009 15:24

"Мілан" зацікавився нападником збірної Франції

"Мілан" зацікавився нападником збірної Франції

Італійський футбольний клуб "Мілан" зацікавився форвардом "Тулузи" і збірної Франції Андре-П"єром Жиньяком. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Жиньяк може замінити в складі "Мілана" голландця Класа-Яна Хунтелара, який, за даними ЗМІ, може бути проданий в лондонський "Тоттенхем".

Раніше повідомлялося, що в придбанні Жиньяка були зацікавлені "Ліон" і лондонський "Арсенал", але їхні спроби придбати гравця не були успішними. "Арсенал" запропонував за форварда 15 мільйонів євро, однак "Тулуза" відмовилася продавати Жиньяка за таку суму.

Скільки "Мілан" готовий запропонувати "Тулузі" за Жиньяка, не уточнюється. Італійський клуб планує взяти гравця в оренду в січні 2009 року з правом повністю викупити контракт Жиньяка після закінчення сезону-2009/10.

У чемпіонаті Франції сезону-2009/10 Жиньяк провів 12 матчів і забив три голи. У сезоні-2008/09 форвард "Тулузи" відзначився 24 рази у 38 зустрічах і став найкращим бомбардиром французького першості.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" зацікавився нападником збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути