середа, 14 грудня 2011 22:51

"У Європі не пробачають того, що в чемпіонаті України" - Алієв

"У Європі не пробачають того, що в чемпіонаті України" - Алієв

Те, що пробачається в українському чемпіонаті - низька реалізація та неспортивна поведінка на полі - безжально карається в єврокубкових турнірах. Про це після матчу "Динамо" - "Маккабі" в ефірі телеканалу 2+2 сказав півзахисник киян Олександр Алієв.

"Реалізація нас сьогодні підвела, адже забили в першому таймі лише два голи. В Україні за таке нас, можливо, і пробачили б. А в Європі, щоб проходити далі, потрібно реалізовувати свої моменти", - сказав Олександр.

Всього за 8 хвилин "Динамо" заробило два вилучення і закінчувало матч у меншості. Поле достроково залишили Алмейда і Хачеріді. Другий - за неспортивну поведінку.

"Аналогічно, дозволяти собі таке в чемпіонаті Україні - напевно, там можуть пробачити, тут - ні...", - констатував хавбек біло-синіх.

Нагадаємо, київське "Динамо" у матчі 6-го туру групового раунду зіграло внічию з ізраїльським "Маккабі" і вилетіло з Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"У Європі не пробачають того, що в чемпіонаті України" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути