пʼятниця, 03 лютого 2012 14:52

У Джона Террі відібрали капітанську пов'язку

У Джона Террі відібрали капітанську пов'язку

Футболіст лондонського "Челсі" Джон Террі позбавлений капітанської пов'язки у збірній Англії. Таке рішення ухвалив голова Асоціації футболу Англії (FA) Девід Бернстайн. Про це пише британське видання The Guardian. Офіційно про позбавлення Террі звання капітана національної команди ще не оголошено. Футболіст позбавлений капітанства через звинувачення в расизмі.

Як зазначає Sky Sports, Бернстайн перед прийняттям рішення проконсультувався з членами ради директорів FA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джон Террі знову став капітаном збірної Англії

1 лютого Террі з'явився в суд, де йому пред'явили звинувачення в расизмі. Висловлювання Террі на адресу футболіста клубу "Квінс Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда вважають образливими.

Інцидент, що став предметом розслідування, відбувся 23 жовтня 2011 під час матчу "Квінс Парк Рейнджерс" і "Челсі", який закінчився поразкою "Челсі" з рахунком 0:1. Після гри Фердинанд заявив, що Террі висловив на його адресу расистські образи. 1 листопада справою зайнялася поліція. Террі відкинув звинувачення на свою адресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Террі знову стане капітаном збірної Англії

Засідання суду, на якому буде розглядатися справа Террі, відбудеться 9 липня - тобто вже після закінчення чемпіонату Європи 2012 року, який пройде в Польщі та Україні. У зв'язку з цим в Англії висловлювалися думки про те, що Террі не повинен бути капітаном національної команди, щоб це не позначилося на виступі збірної на Євро-2012.

Террі вже вдруге в кар'єрі втратив звання капітана збірної Англії. Вперше це сталося в 2010 році після появи в пресі повідомлень про роман Террі з подругою іншого гравця - Вейна Бріджа. У 2011 році Террі повернули капітанську пов'язку у збірній.

Зараз ви читаєте новину «У Джона Террі відібрали капітанську пов'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути