середа, 17 березня 2010 09:06

У драматичному матчі "Сокіл" програв півфінал Екстраліги

У драматичному матчі "Сокіл" програв півфінал Екстраліги

Дуже драматичним і непередбачуваним видався третій матч півфінальної серії хокейної Екстраліги, в якому київський "Сокіл" приймав "Юність".

За три періоди гри жодна з команд не змогла закинути хоча б одну шайбу у ворота суперника. І це зрозуміло, адже хокеїсти діяли обережно, більше думаючи про захист власних воріт, ніж про атаки.

Варто наголосити на тому, що якщо в другому періоді "Сокіл" часто опинявся в меншості і зміг не пропустити, то в третьому - навпаки кияни не змогли граючи в загальному 10 хвилин в більшості цим скористатися і відкрити рахунок.

І незважаючи на те що в основний час зустрічі "Сокіл" "начисто" перекидав суперника (32:19), в овертаймі фартовішими були все ж хокеїсти "Юності". На другій хвилині овертайму Костянтин Захаров поховав сподівання "Сокола" на фінал Екстраліги і вивів туди свою команду - "Юність", яка в півфінальній серії "всуху" виграла у "Сокола" - 3:0.

Але суперника по фіналу мінчанам доведеться трохи зачекати. Адже після двох перемог у рідних стінах солігорський "Шахтар" не зміг на виїзді обіграти "Гомель" - 3:2 на користь гомельчан. Таким чином, тут півфінальна серія ще триває за рахунку 2:1 на користь "Шахтаря".

Хокей.

Екстраліга

Півфінальна серія.

Треті ігри

"Сокіл" - "Юність" - 0:1 ОТ (0:0, 0:0, 0:0, 0:1)

Гол: Захаров, 2 (ОТ)

Рахунок у серії - 0:3

"Гомель" - "Шахтар" - 3:2 (3:1, 0:0, 0:1)

Рахунок у серії - 1:2

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «У драматичному матчі "Сокіл" програв півфінал Екстраліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути