субота, 04 червня 2011 10:56

У "Динамо" з'явиться спортивний директор

У "Динамо" з'явиться спортивний директор

Керівництво київського клубу сподівається, що з появою спортивного директора селекційна робота буде давати кращі результати.

Як стало відомо sport.tochka.net з достовірних джерел, у київському "Динамо" найближчим часом повинен з'явитися спортивний директор, причому стане ним, швидше за все, Віктор Тищенко, з яким головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін довгий час працював в "Локомотиві".

Колись ця посада існувала в клубі і була спеціально створена "під Леоніда Буряка". Проте з його відходом з команди і посади спортивного директора не стало.

Керівництво "Динамо" останнім часом незадоволене тим, як працюють селекціонери команди. Новий спортивний директор візьме в свої руки цю роботу.

Нагадаємо, що останнім часом київське "Динамо" не могло похвалитися вдалою роботою на трансферному ринку. Всі гравці, яких купив клуб за останні роки, так і не змогли стати лідерами команди. Головним розчаруванням став бразилець Андре, куплений за великі гроші у "Сантоса".

Нещодавно Сьомін заявив, що команді потрібні як мінімум два гравці - півзахисник і нападаючий. Розглядалося кілька варіантів, зокрема, італієць Караччоло і парагваєць Кардосо, але сторони так і не змогли домовитися між собою.

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" з'явиться спортивний директор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути