вівторок, 26 квітня 2011 18:40

У Данії тренер вдарив журналіста, у Вірменії - зламав щелепу фотографу

У Данії тренер вдарив журналіста, у Вірменії - зламав щелепу фотографу

Більша частина тренерів відноситься до післяматчевих флеш-інтерв'ю, як до повинності. І, іноді, (особливо після поразок) піднімають бунт. У тренера данської команди "Рандерс" Ове Крістенсон інтерв'ю закінчилося скандалом.

"Не сподівайтеся, що я буду відповідати на ваші дурні питання", - сказав він у прямому ефірі. "Ви можете, ви ж програли 0:4", відповів журналіст і отримав зовсім не дружній удар у плече.

Щоправда, тренер спробував виправдатися, сказавши, що він просто хотів підбадьорити людину з мікрофоном, пише "Террикон".

Раніше головний тренер єреванського "Арарату", відомий у минулому радянський футболіст Аркадій Андреасян виявився втягнутим у скандал. Під час матчу вищої ліги з "П'юніком", який пройшов у суботу, 23 квітня, він зламав щелепу фотокореспонденту місцевого видання.

Інцидент стався в перерві поєдинку. До того моменту "Арарат" вже поступався "П'юніку" 2:0. Повідомляється, що 19-річний кореспондент Ашот Арушанян спочатку сфотографував наставника на трибуні стадіону "Раздан". Андреасян, побачивши це, разом з групою осіб, які його супроводжували, кинувся бити журналіста.

Пізніше Арушанян зі зламаною щелепою та струсом мозку був відправлений на машині швидкої допомоги до лікарні. У той же вечір 63-річний Андреасян побував у поліцейському відділку, де дав свідчення по даному інциденту.

Поки невідома реакція Федерації футболу Вірменії з цього приводу. Після шести стартових турів нинішнього чемпіонату Вірменії "Арарат" міцно осів на останньому місці в турнірній таблиці, маючи в своєму активі всього одне набране очко.

Зараз ви читаєте новину «У Данії тренер вдарив журналіста, у Вірменії - зламав щелепу фотографу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути