вівторок, 07 червня 2011 16:07

У центрі Кишинева вибухнув автомобіль: помер президент Федерації тенісу Молдови

У центрі Кишинева вибухнув автомобіль: помер президент Федерації тенісу Молдови

Президент федерації тенісу Молдови Ігор Цуркан, постраждалий від вибуху автомобіля в центрі Кишинева, помер у лікарні, повідомляє Бі-бі-сі.

Вибух автомобіля "Лада" з російськими номерами стався у вівторок біля будівлі федерації тенісу в той момент, коли повз проходив Цуркан.

На місці вибуху продовжують працювати криміналісти і слідчі.

"Поліція продовжує розглядати основну версію події - вибух газового балона. Але не виключаються й інші версії, зокрема, замах на вбивство, оскільки на місці події знайдено багато уламків. Тільки після висновків криміналістів можна буде визначити що відбулося", - наводять РИА Новости слова радника міністра внутрішніх справ Молдови Євгенія Оніке.

Тим часом, у Федерації тенісу Молдови припускають, що вибух був замахом на президента тенісної федерації.

"Нам здається дивним, що автомобіль був припаркований в безпосередній близькості від офісу Федерації тенісу, хоча він нікому з наших співробітників не належав. Автомобіль"Лада" з російськими номерами був припаркований ще вчора. Він вибухнув у той самий момент, коли Ігор Цуркан виходив з своєї машини, який припаркував поряд", - сказала журналістам віце-президент Федерації тенісу Марина Таубер.

Вона нагадала, що в ході недавньої кампанії з виборів до місцевих органів влади Цуркан очолював виборчий штаб незалежного кандидата на пост мера Кишинева Міхая Годі. "Цуркан отримував дзвінки з погрозами, на нього чинився тиск", - повідомила його колега.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Кишинева вибухнув автомобіль: помер президент Федерації тенісу Молдови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути