Ексклюзиви
середа, 16 березня 2011 08:59

На Луганщині серед білого дня підірвали бізнесмена

 

14 березня у Стаханові (Луганська область) посеред білого дня у центрі міста підірвали приватного підприємця у його власній машині. Як повідомили у прес-службі Луганського УМВС, 57-річний приватний підприємець о 12:05 вийшов із "Автомагазину" і сів в авто. Через мить прогримів вибух. "Свідки з автомагазину стверджують, що ніхто до авто не наближався і в салоні вони нікого не бачили",- уточнили слідчі, пише "Сьогодні".

За характером пошкоджень можна зробити висновок, що заряд прикріпили прямо на днище під сидіння водія. А виконавець з дистанційним управлінням мав бути у зоні прямої видимості, тому що детонатор спрацював, коли загиблий уже був усередині машини. Понівечені частини авто розкидало на кілька десятків метрів навкруг. Водій загинув на місці. На мобільну відеозйомку, зроблену у перші хвилини після трагедії, неможливо дивитися без здригання. Мікрофон зафіксував перші враження очевидців та пожежних: "У мене вдома ледь вікно не випало - такої потужності вибух був", "Гранату підклали, напевно?", "Та яка граната, це протитанкова міна як мінімум".

Ударна хвиля буквально розвернула легковик – упізнати у цій купі брухту "ВАЗ-2101" просто не видається можливим. В обласному управлінні МВС учора підтвердили загибель людини від вибуху, однак утрималися від коментарів про характер вибухового пристрою і можливі причини замаху.

За інформацією журналістів, загиблий мав кілька продуктових магазинів. Щоправда, навіть для восьмидесятитисячного Стаханова це не настільки серйозний бізнес, щоб прибирати конкурента. "Ви ж бачили машину - це стара "копійка". Хто із серйозного бізнесу чи кримінальних кіл буде їздити на такій. Швидше за все, тут особисті причини", - розповіло джерело у міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині серед білого дня підірвали бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути