Ексклюзиви
пʼятниця, 01 жовтня 2010 13:47

В Ужгороді підірвали Lexus одного з лідерів партії Яценюка (ФОТО)

Вчора о пів на восьму вечора в центрі Ужгорода підірвали чорний седан бізнес-класу Lexus GS. Автомобіль був припаркований біля торгового центру "Леон". Він належить одному з лідерів Закарпатської обласної організації "Фронту Змін" Олександру Клопотарю.

"Вибух був дуже потужний. Було схоже на вибух газового балона. Винесло шибки магазину і вікна сусіднього будинку. А деталі "Лексуса" розлетілися на кілька десятків метрів", - розповів випадковий свідок Іван Мочарник.

На місце одразу приїхали міліціонери та співробітники МНС. Слідчі з експертно-криміналістичного відділу встановили, що вибухівку заклали під автомобілем, в районі водійського сидіння. Зловмисників шукають.

"Власник авто вважає, що головною причиною могла стати його бізнесова діяльність. Він володіє торговим центром "Леон", - сказали в Головному управлінні МВСУ в Закарпатській області.

Інша версія, яку розглядають правоохоронці, політична діяльність Олександра Клопотаря, оскільки він є одним із лідерів "Фронту Змін" на Закарпатті, і бере участь у майбутніх виборах. Третя версія – хуліганські дії.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді підірвали Lexus одного з лідерів партії Яценюка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути