четвер, 14 квітня 2011 11:29

"У "Браги" є свій стиль" - Сьомін

"У "Браги" є свій стиль" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін вважає фаворитом сьогоднішнього матчу 1 / 4 фіналу Ліги Європи проти "Браги" свою команду, незважаючи на те, що перший матч у Києві завершився внічию 1:1, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Спостерігаючи за "Брагою", а ми їх матчів бачили чимало, вони грають весь час у своєму ключі, у них є свій стиль. Команда дотримується найвищого рівня дисципліни. Думаю, це ж вони протиставлять і нам. Ми вважаємо, що "Динамо" фаворит. Зовсім по-іншому вважає "Брага", - сказав Сьомін, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Тренер також розповів, як команда готувалася до майбутнього матчу.

"Підготовку вели через ігри, в тому числі в Запоріжжі у чемпіонаті України. На сьогоднішній день практично всі готові, за винятком Шевченка, який не зможе через дискваліфікацію вийти на поле.

У Запоріжжі групі гравців ми дали можливість провести на полі обмежений час, в цьому і полягав нюанс нашої підготовки. Ми добре один одного знаємо, буде складний матч. Його результат залежатиме великою мірою від реалізації створених моментів", - підкреслив він.

Нагадаємо, матч "Брага" - "Динамо" відбудеться сьогодні у Португалії о 22:05 за київським часом, пряма трансляція на "ICTV" та "Спорт 1".

Зараз ви читаєте новину «"У "Браги" є свій стиль" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути